Slide
Slide
За мен

ТОП Гадателка и астролог Мария Асенова

Гадателка и астролог Мария Асенова– за разкритието на гадателските й способности.

Бях на петнадесет години, когато леля Ванга ме откри. Бях отишла в Петрич с мои роднини, които имаха болно дете. Братовчед ми и майка ми останах отвън, а ние със съпругата му влязохме при нея. Леля Ванга поиска захарта от кака и двете започнаха разговор за болното дете. През това време аз се свих в един ъгъл, доста уплашена от външния й вид – с тъмни дрехи, сляпа, от очите й течаха сълзи. Начинът й на разговор също много ме уплаши и аз почти се вцепених. Не смеех да гъкна. Свита в ъгъла, исках този разговор да свърши колкото се може по-бързо и да си тръгнем, без да я питам нищо. След като братовчедка ми приключи разговора с нея и се накани да си тръгне, леля Ванга я попита: „Има ли още някой там?“ Аз изтръпнах и смалена, смалена се опитах да отроня едва-едва: „Ми, лельо Ванге, аз… ми нещо да ми кажеш…“ И тя започва с думите: „Какво ке ти кажам аз! Ти ке можеш повеке от мен, повеке от мен ке знаеш. Че ти сичко си знаеш!“
Три пъти го повтори това.

Една година след като се видях с леля Ванга с мен отново се случи нещо почти необяснимо. Бях се прибрала в моминската си стая, която е на втория етаж на къщата ни във Велинград. Стрелките на часовника се бяха припокрили върху цифрата 12. В един миг в стаята стана черно. И на този фон изведнъж като че ли избликна от тъмата, внезапно изтече от нея ослепителна бяла светлина и пред мен в цял ръст засия Исус Христос. Положи ръката си на главата ми и каза:
„Ти ще помагаш на целия свят. Не се страхувай. Теб съм избрал, но изпитанията ти няма да са малко.“
Нищо повече. И изчезна.

После отново – леля Ванга. Стана така, че се наложи да придружавам мой близък до Петрич. Не влязох при нея, останах в колата. А тя казала: „Да не се страхува жената, която е в колата. Тя ке ме смени.“
И отново дълги години не се случи нищо особено. После дойдоха промените още в онези времена, някъде 76-та година е било, и за феномена на леля Ванга започнаха да пишат. Една журналистка веднъж я запитала: „Лельо Ванге, ти знаеш, че всички сме гости на тази земя. Говори се, че ти като си отидеш, ще те смени някаква жена от чужбина. Вярно ли е?“ А тя отговорила: „Не е чужденка. От България ке биде. От Южна България е… Айде оставете ме!“ А журналистката: „Лельо Ванге, само още един въпрос – коя е, от кой град точно?“ Пък тя такава, все като че ли нещо се кара: „Еее, Мария се казва, сега още дете е.“ И толкова.
Не че по онова време отдавна не бях минала моминската възраст, но за леля Ванга сигурно измеренията са били други. Пък и аз все така продължавах да не съм наясно със себе си. Чак до онази 92-а, която преобърна всичко. В тази година много изпитания преживях, загубих близки хора… Тогава започна моето духовно ограмотяване и първи стъпки като гадател и астролог.

Кога започнах като гадателка и астроложка?

Седем години.
Сякаш някой ме отлъчи от външния свят. Имах добър бизнес, с нюх съм, пък и все пак имам висше икономическо образование. Но от 92-а година външният ми живот тръгна назад. Предполагам, за да се отворя за вътрешния. Поне веднъж седмично, точно в полунощ, Бог започваше да ми диктува. От полунощ до три сутринта. Всеки път точно по три часа. Тетрадката е пред мен, аз пиша, след това оставям химикалката и сутринта се събуждам, за да прочета какво точно съм написала. Всъщност, би трябвало в онези часове да съм будна, защото това, което съм писала, не е превод и знам за какво пиша и защо. Но сутринта редовете са ми непознати и аз отново навлизам в написаното от мен, за да се уверя, че всичко е пределно точно, вярно и ясно изложено. Получих над 3400 рецепти. Буквално „спуснати от горе“. Нищо от това, което съм получила, не може да се намери и прочете в книга, защото не е писано от земен човек, а е дадено от Него. Земна е само ръката, която го е записала.

Така започна пътя на Мария Асенова като гадателка и астроложка.

Астролога, гадател и ясновидец Мария Асенова помага на стотици хора от години. Силата, която й е дадена е насочена към здравето, благополучието и късмета на всички, потърсили нейната помощ и съвети. Хората, на които е помогнала я наричат: Топ феномена на България, който никога не греши!

© 2020. Всички права запазени!