Магическо замърсяване и несериозното отношение към него

Магическото замърсяване замърсява духовното тяло, от него тръгват проблемите и към физическото тяло, енергийните центрове в духовното тяло в такива моменти започват да работят хаотично, а не ритмично.

Представете си стрелките на един часовник как се движат ежедневно и си представете стрелките на един часовник как се движат наляво надясно, напред назад, нагоре надолу, обратно, хаотично, това се случва с нашите енергийни органи и тогава всичко се обръща с главата надолу, Вие започвате да се усещате не добре, каквото и да направите резултата е негативен, както и да общувате с близки и познати , всичките са настроени зле с Вас, в работата си се стараете много, на финала винаги има грешки и все сте неудобен на някого. Гледат на Вас с лошо око. Обект сте на негативно обсъждане, усещате нервно напрежение, страхове, болки в костната система, дискомфорт във физическото тяло. Търсите помощ от лекар, предприемате всички видове изследвания, търсите отговори защо се случва това, резултатите показват че всичко е в нормата и , че вие сте здрав, лекаря вдига рамене и казва „Вие сте здрав, показателите са добри, всичко  е в нормата“ да, но вие не сте добре. Отговора е , че човек може да се разболее по два начина, по биологичен път и по магически път.

Тогава наистина хипотетично казано трябва да потърсите космическия лекар т.е. да предприемете действия по магически път , да излекувате вашето тяло, вашия личен живот, вашата кариера. Затова разбирате добре, че трябва да отидете при специалист, т.е. когато ви заболи зъб трябва да отидете на зъболекар, защото сам няма да се справите.

От личен характер всички Ви обръщат гръб, напрежение в семейството , скандали, разправии, отчуждаване, изневери, болка , страдание, бягат парите от Вас, кариерата върви надолу, уволнения , съкращение, безпаричие, във всяко едно отношение  трудности.
Търсите отговори, споделяте с приятели.Ако духовно не сте на ниво Вие няма как да стигнете до истината на проблема и да се спасите от същия.

Астролога, гадател и ясновидец Мария Асенова помага на стотици хора от години. Силата, която й е дадена е насочена към здравето, благополучието и късмета на всички, потърсили нейната помощ и съвети. Хората, на които е помогнала я наричат: Топ феномена на България, който никога не греши!

© 2020. Всички права запазени!