Slide
Slide
Услуги

Моите услуги

Бях на 15 години, когато Великата пророчица Ванга ме посочи за нейна наследница. Вече 30 години работя с енергии на най високо ниво.

През тези години аз развивах себе си интензивно и постигнах високи нива на развитие в сферата на ясновидството, пророчеството, астрологията, номерологията и лечение на духовното тяло. Владея магическото изчистване до съвършенство и защита с обратен бумеранг за цял живот.

Мастер учител съм на Рейки Изис и Сейкм енергии на най високо ниво. Помогнала съм на много хора в рамките на тези 30 години. Променила съм много човешки съдби. Спасила съм много хора от тежки отрицателни енергии така наречените магии.

Как процедирам аз, когато човека е при мен?
Първо правя диагностика лично или по телефона. Ако лицето е при мен в кабинета -достатъчно е да видя неговите очи, ако е по телефона достатъчно е да чуя неговия глас. Това е достатъчно за ясновидските ми способности, за да разбера има ли магическо замърсяване или не. За по -голяма дълбочина на проблема ми трябва малко име и дата на раждане, за да вляза в неговата ДНК информация и тогава получавам цялостна картина на обекта и събитията около него.
Когато получа информация от това което виждам, предприемам стъпки за изчестване на магически замърсявания, не само за обекта, но и за цялото семейство. Следва защита и корекция на всчики нива, които клиента иска в живота му да се променят.

Като ясновидец и лечител съм помогнала на много стерилни семейства да имат деца, спряла съм доста наркомани да спрат са вземат наркотици, спряла съм много пияници да не пият алкохол, изправила съм много болни пациенти на крака с медобилколечение, събуждала съм хора от кома. Успешно лекувам полова слабост, западнал бизнес и всякакви енергийни атаки. Чрез изчистване на магическо замърсяване и медоболко лечение се родиха много деца въпреки, че семействата бяха пробвали многократно инвитро, но нито една от тези клиентки не можа да зачене. Но след моята намеса родиха здрави дечица и върнах радоста в семействата.

И отговора е, че когато има магическо замърсяване и е причинена болест по магически път т.с утробата е вързана или късмета няма как лекар да помогне тек трябва да се намесят космическите лечители за да се реши проблема. За това енергиите са велико нещо те вършат чудеса и трябва да им се доверим опита показва това.
Като ясновидка и гадател, никога не съм допускала грешки!

Още повече, че аз работя в трите най-силни и взаимосвързани апсекта: ясновидство, астрология и номерология. Като ясновидка имам ясно виждане за пациента и информация, която тече като морзовата азбука – събития, картини и информация за събития, хора и предстоящи проблеми и кой и защо ще ги предизвика. Познавам конкретната причина за тези проблеми: има ли магичаско замърсяване или не, здравословни проблеми предизвикани, чрез енергиино замърсяване и др. Прави се цялостен анализ и се преминава към процедурите за лечение, премахване на тежките енергии натрупани по магичаски път или стрес, енергии, които човек може да получи от недобронамерени хора от неговото обкръжение или той сам да си ги причини с негативни мисли и преживявания.

Това се нарича блокажи на енергиините центрове. Тогава те започват да работят хаотично, вместо ритимично и на лицето спира да му върви – започват проблеми от личен, здравословен и служебен аспект. Отговора това е натрупана лоша енергия, която по пътя на добрата енергия може да бъде премахната и отново лицете да се усмихне. Винаги казвам на моите посетители: така както къпете физическото тяло всеки ден, духовното тяло има нужда от енергиина баня също веднъж в годината поне.

СЛЕД ТОВА ИДВА УСПЕХ В ВСИЧКИ НАЧИНАНИЯ!!!

Астролога, гадател и ясновидец Мария Асенова помага на стотици хора от години. Силата, която й е дадена е насочена към здравето, благополучието и късмета на всички, потърсили нейната помощ и съвети. Хората, на които е помогнала я наричат: Топ феномена на България, който никога не греши!

© 2020. Всички права запазени!