Какво значи магия това е древна дума която днес осъвременена се определя като отрицателна енергия.

Магииите биват много разновидности и в различни форми, матерялни, енергиини, причинени от страх, стрес, несигурност, напрежение, паник атаки, клетви и др.
Най често срещаните магии са тези които човек сам си причинява.Напрежение ,страх. Другия вид магии са тези които друго лице умишлено ни причинява от злоба, омраза, отмъщение и др.

Магията причинена от нас самите или от други хора замърсяват енергиите на духовното тяло,енергиите почерняват тялото започва да се мъчи, човека се върти в омагьосан кръг, на лицето спира да му върви, обърква се личния му живот, бизнеса, здравето.

 

В такъв момент аз много често си служа с следния пример, често задавам въпроса по следния начин. Вие къпете ли се отговора е естествено ДА! Тогава аз отговарям така като се грижите за физическото тяло и го къъпете всеки ден да изглеждате чисти,духовното тяло имо нужда от баня веднъж в годината поне. Вие не сте се къпали от както сте се родили до днешна дата казвам аз. Визирам духовната баня.Магическото изчистване.И продължавам духовото тяло също се замърсява както и физическото тяло, от страх стрес несигурност, паник атаки и от недобронамерени лоши хора които дебнат на всеки ъгал за да навредят.

Така направени черни магии, или причинени от самите нас създават предпоставка на замърсените хора да нямат късмет в нищо,връзва им се късмета, да не могат да се оженят, да губят пари, да пропадат в всичко,някой се пропиват и стават неадекватни, бизнеса спира кариерата също,на жените се връзва утробата да не могат да раждат и др. Магията много мощно работи върху нервната система и костната система. Има ли ги тези два проблема магията е факт и тя трябва да се изчисти веднага,защото направена на един от семейството по кръвен път върви по всички. И аз като лечител когото се налага да изчистя дадено лице, никога не чистя само него а цялото семейство.


Когато е направена магия във времето назад тя заспива и момента в който се събуди в най неочаквания момент не се знае какви поразии може да направи.Затова магия не се търпи 1 час а се чисти веднага.Защото енергиините центрове в тялото започват да работят хаотично като счупен часовник стрелките нагоре надолу напред назад, а не работят ритмично като здрав часовник и това създава проблеми на физическото тяло, здравето, личния живот, бизнеса и др.

Кариера, бизнес и пари

Много често се правят магии от конкуренция за спиране на бизнеса на дадено лице.
Много просперищати фирми са спирали да работят и от много боготи и успешни хора са се  отзововали пред кофите за смет с разбита нервна система и други подобни.
 
Отново се повтарям правят се две процедури кармично изчистване най силното защита за цял живот отваряне късмет, пари бизнес решаване на вашите проблеми и нещата тръгват.
 
И тогава става най-страшното този който е причинил това зло след изчистването всичко се връща при него. Неговото зло при него обратно. Това е силата на ЗАЩИТАТА С ОБРАТЕН БУМЕРАНГ, да връща нещата там от където са дошли.

Последвай ме

Астролога, гадател и ясновидец Мария Асенова помага на стотици хора от години. Силата, която й е дадена е насочена към здравето, благополучието и късмета на всички, потърсили нейната помощ и съвети. Хората, на които е помогнала я наричат: Топ феномена на България, който никога не греши!

© 2020. Всички права запазени!