Тайнственото не можеш да го видиш и не можеш да го пипнеш

Това , че доста хора , които не са наясно с духовните неща много често отричат това, което не могат да го видят и което не могат да пипнат.

Тайнствените неща затова са тайнствени, за да не можем да ги видим, за да не можем да ги пипнем, но можем да ги усетим. Хора посветени в тази материя усещат вибрациите и са наясно с нещата, но тези които не са посветени те няма как да разберат тази материя. И нищо друго не им остава, освен да се доверят на истински специалист и да усетят промяната в тях след това.Тогава съм убедена, че ще почнат да мислят по друг начин, защото в рамките на тези 20 години съм се сблъсквала с какви ли не съдби, решавала съм нещата им с лекота, променяла съм тяхната съдба с лекота като за това мога да посоча пример, на който вие сами да си отговорите, аз също нямам отговор.

Решила съм съдбата на много стерилни семейства. Написана е книга в тази посока, за бебета които съм направила. Аз нямам отговор как става това, но мога само да кажа, че всичките тези хора , за които споменавам в статията са минали през 3-4-5 инвитро процедури и не са могли да заченат, просто не се получава.

Минавайки през кабинета ми прилагайки своите духовни процедури бебета са факт. Как става това? Аз нямам отговор като земен човек, вероятно и Вие, но имам другия отговор , висшите лечители чрез моето тяло и моите ръце си вършат работата. Духовните лечители имат потребност да изразходят своята енергия посвещавайки силата си и способностите си на земен човек – на живо човешко.

Мария Асенова – лечителка, гадателка, пророчица и ясновидка

Астролога, гадател и ясновидец Мария Асенова помага на стотици хора от години. Силата, която й е дадена е насочена към здравето, благополучието и късмета на всички, потърсили нейната помощ и съвети. Хората, на които е помогнала я наричат: Топ феномена на България, който никога не греши!

© 2020. Всички права запазени!