Тайнственото не можеш да го видиш и не можеш да го пипнеш

Това , че доста хора , които не са наясно с духовните неща много често отричат това, което немогат да го видят и което немогат да пипнат.

Тайнствените неща затова са тайнствени, за да неможем да ги видим, за да неможем да ги пипнем, но можем да ги усетим. Хора посветени в тази материя усещат вибрациите и са наясно с нещата, но тези които не са посвтени те няма как да разберат тази материя. И нищо друго не им остава, освен да се доверят на истински специалист и да усетят промяната в тях след това.Тогава съм убедена, че ще почнат да мислят по друг начин, защото в рамките на тези 20 години съм се сблъсквала с какви ли не съдби, решавала съм нещата им с лекота, променяла съм тяхната съдба с лекота като за това мога да посоча пример, на който вие сами да си отговорите, аз също нямам отговор.

Решила съм съдбата на много стерилни семейства. Написана е книга в тази посока, за бебета които съм направила. Аз нямам отговор как става това, но мога само да кажа, че всичките тези хора , за които споменавам в статията са минали през 3-4-5 инвитро процедури и не са могли да заченат, просто не се получава.

Минавайки през кабинета ми прилагайки своите духовни процедури бебета са факт. Как става това? Аз нямам отговор като земен човек, вероятно и Вие, но имам другия отговор , висшите лечители чрез моето тяло и моите ръце си вършат работата. Духовните лечители имат потребност да изразходят своята енергия посвещавайки силата си и способностите си на земен човек – на живо човешко.

Мария Асенова – лечителка, гадателка, пророчица и ясновидка

Астролога, гадател и ясновидец Мария Асенова помага на стотици хора от години. Силата, която й е дадена е насочена към здравето, благополучието и късмета на всички, потърсили нейната помощ и съвети. Хората, на които е помогнала я наричат: Топ феномена на България, който никога не греши!

© 2020. Всички права запазени!