Мария Асенова – посветила живота си да помага на хората

Мария Асенова – гадателка, пророчица и феномен е сред известните ясновидки и единствената у нас, която е усъвършенствала дарбата си в Бразилия и Франция.

Има две висши образования и в момента следва трето – медицина, така че в практиката си освен феноменалната си дарба използва и широк кръг от знания в най-различни области, за да поставя точни диагнози и да лекува търсещите я за помощ хиляди хора не само от България, но и от много други страни. Твърди се, че петричката пророчица Ванга я е посочила за своя заместница.
До 15-та си година нищо не подозира за способностите си. Тогава придружава свои роднини, които търсят помощ от пророчицата за болното си дете. Преди да си тръгнат Ванга я изпраща с думите : ” …Ти ке можеш повеке от мен, повеке от мен ке знаеш….
”Тази среща бележи завинаги живота на младото момиче. Една година по-късно, докато е в стаята си в родната си къща във Велинград с нея се случва нещо необяснимо. Ето какво казва самата Мария: ”Стрелките на часовника се бяха припокрили върху цифрата 12. В един миг в стаята стана черно. И на този фон изведнъж като че ли избликна от тъмата, внезапно изтече от нея ослепителна бяла светлина и пред мен в цял ръст засия Исус Христос. Положи ръката си на главата ми и каза: “Ти ще помагаш на целия свят. Не се страхувай. Теб съм избрал, но изпитанията ти няма да са малко.””
И така до 1992-ра година, която преобръща света на Мария – през тази година губи много близки хора, преживява редица трудности и изпитания в личен и професионален план. Тогава започва духовното и ограмотяване, продължило седем години :”Сякаш някой ме отлъчи от външния свят. Имах добър бизнес, с нюх съм, пък и все пак имам висше икономическо образование. Но от 92-а година външният ми живот тръгна назад. Предполагам, за да се отворя за вътрешния.”
Оттогава до ден днешен Мария е посветила живота си да помага на хората, да прави живота им по-лесен и хубав.
През 2010 журналиста Валери Николов издава книгата „Топ феномените на България”, в която подробно е описано как Мария е помогнала на 87 семейства да се сдобият с така желаните от тях рожби. Междувременно броят им се е увеличил оттогава.
Мария Асенова има над 50 големи дневника, в които клиентите и записват впечатленията си от нейната работа. (линк към благодарностите в сайта https://www.mariaasenova.bg/blagodarnosti/
Дали да вярваме на гадателите, които предричат бъдещето? Определено има някои, които познават и са точни почти на 100% в прогнозите си и това е Мария Асенова – ясновидката, която никога не греши. Тя е проверена с много статии и интервюта. Ето и някои от тях:
3.8.12г. Цветан Цветанов е жертва на политически заговор и богатите в държавата
Поради големи интерес на журналисти към Ц.Цветанов и това какво аз виждам за него давам това интервю. Въпросите, които ми задавате виновен ли е Цветанов, наистина ли сме подслушвани отговарям :Не, целенасочено не сме подслушвани. Цветанов не е издавал заповед за подслушване на определени кръгове, депутати и обикновени граждани. Цветанов е жертва. Цветанов представлява заплаха за политическия елит, защото той действа със замах,работохолик е много добър организатор и непримирим към несправедливостите. Човек като него с толкова положителни качества като характер не може да е удобен за другите. Освен това двойкаджиите в политиката винаги ненавиждат отличниците и избиват своите комплекси с агресия и омраза. Дали ще бъде осъден ме питате. Проформа присъда ДА на ниско ниво и ОТМЕНЕНА на високо ниво. Изпитвам притеснение към защитата на Цветанов,защото хващам сериозна омраза в миналото към Цветанов а днес го защитава. Енергиите които чувствам са нечисти. Състоянието в което Цветанов се намира го прави в известна доза наивен. СЪВЕТВАМ ГО ДА СИ ПРОВЕРЯВА НЕЩАТА И С ДРУГИ АДВОКАТИ НЕ ОТ БЪЛГАРИЯ.
*********
15.6.11 г. Прогнози за Алисия и Валери Божинов,Ники Михайлови Николета
Връзката на Алисия с Валери Божинов е напълно не съвместима като енергии. Тя е воден знак а Валери е въздушен. Това значи образно казано, КАТО СЕ РАЗБЕСНЕЕ ВЪЗДУХА ОТ ВОДАТА СТАВА ЦУНАМИ.
Тази връзка няма бъдеще. Между тях ще има много спорове и компромати, които ще прераснат в отмъщение. В крайна сметка Алисия ще се примири и нещата между тях ще се успокоят.
ВРЪЗКАТА НА АЛИСИЯ С НИКИ МИХАЙЛОВ е подходяща. Два водни знака ще плуват в свои води. Тежкия характер на Алисия и неверния Ники ще им донесе доста главоболие и на двамата.Ще премине любовта им в недоверие един към друг. Ще се разделят временно, пак ще се съберат връзката продължава на приливи и на отливи,но ще се наместят флуидите и напрежението ще утихне.
Отново ще кажа напълно не съвместима връзка Николета и Ники Михайлов.Николета е огнен знак а Ники Михайлов воден,което ще рече образно ВОДАТА ГАСИ ОГЪНЯ А ОГЪНЯ ПРЕСУШАВА ВОДАТА.
Връзката на Николета и Валери е хармонична т.с те са порода родени един за друг. В самото начало ще имат трудни моменти докато се напасват характерите. Ще преминат през една временна раздяла свързана с ревност и недоразумения ,но няма да се разделят остават задно по влюбени от всякога. Ще имат второ дете а по нататък Николета е склонна и за трето. При Валери се появяват спортни спадове временни но след това отново го чака подем. Да се пази от злосторници и травми. Николета ще направи медийна кариера.
И понеже ме питате за двете двойки как виждам нещата синтезирам отново:ВЪВ ВРЕМЕТО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ РАЗМЕНЯТ ТАКА КАКТО СА СЕГА.
*********
20.05.14 год.:Благой Георгиев между две жени
Мария какво мислиш за връката на Благой с Лияна, какво ще се случи с Христина тя е бремена?
Благой е много добър като човек. Тай е човек на промените, бързо се пали и бързо гасне. Той е неконтролируем на темата жени. Първо действа после мисли. Лияна е образ и подобие на неговия характер. Връзката им е много силна но и много бързо ще угасне. Ще се разделят и Благо ще се върне при Христина. Но Христина ще тържествува година две и Благо ще се впусне в друга авантюра и ще я нарани отново, но този път не с българка. Христина ще му го върне по същият начин, защото няма да понесе поредното унижение.
След много време децата им ще ги съберат отново.
А за Лиана какво би казала, тя е доста хубава жена а е самотна?
Проблемите при Лиана са това че тя е доста лабилна много често си сменя решенията, и не отстоява позиция на собствено мнение. Бързо се влюбва и бързо и бързо угасва. Тя е добър човек състрадателна, грижовна но не ориентирана.
Веднъж и завинаги без страх от заплахи тя трябва да преключи връзката си с Махмуд. При нея има кармично замърсяване. Тежка магия вързан късмет т.с вързано венчило. Но ще намери мъжа на своя живот ще създаде семейство няма да остане сама.********************************************

С ясновидката Мария Асенова можете да изградите контакт, като посетите официалния й сайт : www.mariaasenova. bg или да й звъннете на някой от тези мобилни телефони: 0888220533, 0887566249.

Астролога, гадател и ясновидец Мария Асенова помага на стотици хора от години. Силата, която й е дадена е насочена към здравето, благополучието и късмета на всички, потърсили нейната помощ и съвети. Хората, на които е помогнала я наричат: Топ феномена на България, който никога не греши!

© 2020. Всички права запазени!