Бойко няма да открадне и една стотинка

Обръщаме се за прогноза към Мария Асенова, ясновидка, която никога не греши. Тя е проверена с много статии и интервюта. И този път сме сигурни, че предсказанието й ще бъде точно.

Дали да вярваме на онова, което гадателите предричат за бъдещето на България? Определено има някои, които познават. Това е цяла държава. Не е лесно да се предвиди и предначертае всичко, което се случва. И все пак има хора, които могат да погледнат в бъдещето по неизвестен за нас начин. А има и такива, които са почти 100% точни в прогнозите си. Като Мария Асенова, която предсказа преди месец отстраняването на Ана-Мария Борисов.

Към днешна дата гадателката предрича за новия здравен министър, че той ще наложи по-умерен стил на управление, който няма да попречи на изпълнението на поставените му задачи. Промените, които не са се случили при другите, ще станат факт при него.

Мария Асенова се изказа и за някои други скандални министри.

„Вежди Рашидов е много качествен човек, работохолик, но понякога се влияе от мнението на различни хора. Трябва да обръща внимание на костната си система и очите“, заявява г-жа Асенова. Тя съветва скулпторът да обръща повече внимание на здравето си, за да не съсипе нервите си покрай безпаричието, което е налегнало културата.

Мария дава добри прогнози и за министъра на земеделието Мирослав Найденов, когото посочва като добро попадение в екипа на Борисов.
Според гадателката правителството на сегашния премиер ще изкара своя мандат, но след това ще се наложи да влезе в коалиция.

Гадателката Мария Асенова предрича и обединение с друга дясна партия, водена от силна личност, най-вероятно Иван Костов.

„Най-голямата грешка на Бойко е, че говори срещу Иван Костов. Трябва да съжалява, че не го вкара в правителството. Препоръчвам му да му подаде ръка. Костов нищо не е крал“, твърди Мария пред вестник „Галерия“.

Бойко Борисов няма да спре възхода си. „Той иска да влезе в историята. Няма да открадне нито една стотинка. Има достатъчно и е преценил, че повече не му трябва, а и има само един наследник в лицето на дъщеря си“, казва пророчица.

Виновен за ниския рейтинг на правителството е любовчията Дянков. Според Асенова очилатият министър е невероятен инат – прекалено благ на моменти и прекалено зъл по-често. Това се дължало на неговата ексцентричност и непредсказуемост. Лошото било. че влияе зле на премиера и затова може да бъде отстранен.

„Дянков не успява да запази икономиката стабилна, а се стреми по всякакъв начин да спечели благоразположението на Запада, което се отразява негативно у нас“, отсича ясновидката.

Пак от Запад обаче щели да пристигнат похвали, защото Доган щял да бъде изобличен и ще плати за хитростите и далаверите си през годините, когато е бил в изпълнителната власт. Между другото, още преди две години Мария предсказва, че Сокола ще се превърне в политическа и физическа развалина.

Рейтингът на кабинета щял да варира в зависимост от икономическата стабилност. Все пак Бойко няма да загуби доверието, което му е гласувано от хората, защото щял да изведе страната от кризата.

Астролога, гадател и ясновидец Мария Асенова помага на стотици хора от години. Силата, която й е дадена е насочена към здравето, благополучието и късмета на всички, потърсили нейната помощ и съвети. Хората, на които е помогнала я наричат: Топ феномена на България, който никога не греши!

© 2020. Всички права запазени!