Тайнственото е невидимо за очите

“…истински се вижда само със сърцето.Същественото е невидимо за очите.” Малкият принц, А.С.Екзюпери

Това, че доста хора , които не са наясно с духовните неща много често отричат това, което не могат да видят и което немогат да пипнат.

Тайнствените неща затова са тайнствени, за да не можем да ги видим, за да не можем да ги пипнем, но можем да ги усетим. Хора посветени в тази материя усещат вибрациите и са наясно с нещата, но тези които не са посвeтени те няма как да разберат тази материя. И нищо друго не им остава, освен да се доверят на истински специалист и да усетят промяната в тях след това.

Мария Асенова е такъв специалист – готова да помага на хората и го прави успешно вече повече от 20 години, сблъсквала се е с какви л не съдби, решила е проблемите на хората с лекота, променила е съдбата им към по-добро.  Информацията получава като „морзова азбука” и я разчита мигновено. Следва да се отбележи , че Мария Асенова освен гадател е и пророчица и народен лечител. За способностите си Мария разказва: ”Поне веднъж седмично, точно в полунощ, Бог започваше да ми диктува. От полунощ до три сутринта. Всеки път точно по три часа. Тетрадката е пред мен, аз пиша, след това оставям химикалката и сутринта се събуждам, за да прочета какво точно съм написала. Всъщност, би трябвало в онези часове да съм будна, защото това, което съм писала, не е превод и знам за какво пиша и защо. Но сутринта редовете са ми непознати и аз отново навлизам в написаното от мен, за да се уверя, че всичко е пределно точно, вярно и ясно изложено. Получих над 3400 рецепти. Буквално “спуснати от горе”. Нищо от това, което съм получила, не може да се намери и прочете в книга, защото не е писано от земен човек, а е дадено от Него. Земна е само ръката, която го е записала.”

Докато разглеждаме над петдесетте дневника , пълни с благодарности от хора, на които е помогнала, правят впечатление няколко основни, които доказват, че Мария Асенова, освен, че може да предсказва съдбата на хората, може и да я променя. „..висшите лечители чрез моето тяло и моите ръце си вършат работата. Духовните лечители имат потребност да изразходят своята енергия посвещавайки силата си и способностите си на земен човек – на живо човешко същество. И тогава този земен лечител става лечител , но с помощта на висшите сили”.

·         Помощ при забременяване. Оказва се, че Мария е „направила” над 86 бебета, като „отвързва” утробата”. Днес много от щастливите двойки я канят за кръстница на децата.

„Вече съм семейна и имам едно прекрасно детенце. Това щастие дължа единствено на Мария. Тя ми е помагала много и преди това. В едно от посещенията ми нямах никакви финансови възможности и тя ми направи процедурата безплатно. Помагала ми е нееднократно. Желая и много здраве и щастие, защото тя го заслужава”. Т.С.

Дойдох миналата година за първи път. Предстоеше ми операция с не особено благоприятни прогнози. Г-жа Асенова обаче ме окуражи. Каза ми, че резултатът от операцията ще бъде успешен. На мен ми прозвуча фантастично. Но…се оказа самата истина. Днес съм здрава и очаквам да  се случи и най-важното за мен – създаване на семейство и дете. Отново се чувствам подкрепена и окрилена от г-жа Асенова. Бог да я благослови.Благодаря.” Здравка

Мария лекува и различни случаи на зависимости, като алкохолизъм, наркомания и др.В повечето случаи роднини  на такива хора търсят помощта на Мария и твърдят ,че след нейната намеса близките им са се отказват от вредните пороци:

П. Мил. Денкова, гр.София „Дойдох преди една години при г-жа Мария Асенова с тежък проблем – племенникът ми се дрогираше и се събираше с много лоши момчета. След като и разказах всичко, тя ми направи изчистване на дома и семейството и защитата. Като допълнение ми предложи и медолечение. Само за около месец момчето се отказа от дрогата, намери си приятелка и се промени изцяло към положителна страна. Ние всички у дома си отдъхнахме, обстановката се разведри, настъпи успокоение. Радвам се, че има такива добри хора като М.Асенова, които помагат.”

През м. януари 2004 г. посетих г-жа Мария Асенова с молба да излекува дъщеря ми от алкохолизъм. Останах очарованаот нейната доброта, любезност и отзивчивост към моята болка. След като направи необходимото за излекуването на дъщерята, аз се върнах вкъщи. Изпълних нейните заръки и нещата се оправиха. Изчезнаха пиянските скандали,побоища, ругатни. Поддържах връзка с госпожата по телефона и нещата се оправиха до край. В нашия дом грейна слънцето отново благодарения на г-жа Асенова. Благодаря и от сърце.Нека Бог и дава много здраве и успехи, за да може да лекува такива деца като моето. Аз съм една изстрадала майка, която отново се прекланя пред вашите нежни ръце и вашата  голяма сила, която отдава на всички болни и нуждаещи се от помощ хора. Прекланям се отново пред Вас, Мария. Бог да ви благослови! С уважение: Емилия

·         Промяна на съдбата, отваряне на късмета, намиране на изгубени откраднати вещи:

Стефка Алдимирова, гр.Плевен: „Преди 5 години идвах при Мария Асенова, защото имахме проблем с апартамента. Бяхме го изплатили, но не го прехвърлиха, не ни даваха нотариален акт. Мария ми направи всички процедури и делото се прекрати и предприемача ни извика да ни го прехвърли. Както каза Мария – така стана. Освен това позна за децата ми и че дъщеря ми ще завърши висше обрадование и ето че стана точно така. Затова съм убедена в Мария и затова дойдох втори път, за да ми помогне отново.”

Шермин Али Джиал, Софи: „На 21.07.2004 дойдох за първи път при Мария Асенова. Когато тя говореше, чувствах и усещах, че тя четеше всичко, което беше в душата ми скрито, което бях преживяла 30 години и за всичко знаех само аз. Бях много, много изненадана, много объркана, но всичко което се случваше беше истина, действителност. Бях дошла загубила надежда и вяра както в хората, така и в себе си. Тръгнах си от кабинета и объркана и изненадана как беше възможно всичко това. Чувствах се зле. Днес 26.07.2004 г. дойдох отново да и благодаря и да напиша тези неща, които се случиха. На 24-25.07.2004 г. се осъществиха всички неща, които тя изрече, всичко стана толкова бъро..Чувствам се друг човек. Нещата се променят с часове. Тя за мен е единствена, единственият феномен!Благодаря ти Мария – бъди жива и здрава. Бог да я благослови!”

 „При Мария Асенова идвам втори път и то преди всичко с голяма благодарност. Първия път дойдох с недоверие към нея и за да придружа приятелката си. Влязох. Изслушах я и бях изумена от точността на събитията които се бяха случили и за които тя ми каза. После предсказа бъдещи събития, които се случиха така светкавично, както тя предсказа. За мен Мария е феномен. Благодаря и от сърце.” Е.Николова-учителка

 “За втори път съм при Мария, защото тя прави невероятни неща. Бях при нея преди едно година и живота ми сега е обърнат на 180 градуса. Видях много щастие и любов, които преди това не познавах.Съпругът ми се завърна при семейството и отново можем да живеем нормално“ Г.Стоянова

 „За втори път съм при Мария Асенова. След посещението при нея стават чудеса. Много и благодарим!!” Евелина

 Много съм благодарна на Мария, най-вече за информацията, която ми даде. Досега не съм вярвяла, че съществуват такива хора! След срещата ми с нея аз се промени. Сега гледам света с други очи. Благодарна съм и за това, което каза за мен и моето семейство. Желая и много щастие и все така да помага на хората. С почит: Марияна

Дойдох отново, за да благодаря лично на феномена Мария, защото с нейната неоценима помощ се решиха жизненоважни за мене проблеми. Вярвам, че с нейната божествена сила, която притежава, ще ми помогне още. Бъди благословена, Мария.Да си жива и здрава да помагаш и на другите. Навсякъде разказвам и те препоръчвам да се уверят в твоята дарба Божия.Бъди винаги такава – красива, със слънчева душа, готова да помогнеш на всеки. Бог да те пази! С обич и преклонение: Ю.Николова

16.03.2004 г.:Идвам за втори път, за да кажа че още от първия път разбрах, че на  Мария вярвам повече, отколкото на себе си . Тя от неуверена ме направи уверена, предсказа ми неща, за които не смеех да мечтая, а те се случиха толкова бързо, че и от атеизма ми не остана следа! Вярвам, че ще се случат и другите хубави неща, за които тя ме посъветва и ми помогна! Синът ми успя да спечели конкурс за магистрати и стана прокурор, вярвам не без помощта на Мария.Вторият ми син се връща при мен като „Блудния син“ – какво повече да иска човек от живота, отсвен това една майка отново да намери общ език с децата си. Мария дава сила, вяра, здраве и успех! Прави ни добри и човечни, или по-просто- връща ни в нашия път, когато не намираме сили сами да се върнем! С благодарнот и обич, с пожелание за здраве и благоденствие,за да помага на хората! А.М, София

Идвала съм един път. Бях много доволна и благодарна. Сега идвах за  втори път. Имах голям проблем. На сина ми откраднаха колата. Каквото каза Мария, това стана. За два дни се намери колата. Здравословно цялото ми семейство не беше добре, оправи се всичко. Благодаря за всичко на Мария.Желая много здраве, щастие и успех. Н.В.

·         При болест Мария действа най-често с медолечение и билколечение. Това не пречи на традиционната медицина. Събира билките от цял свят, доставят и ги. От полунощ до 3ч. сутринта пише рецепти за лечебните отвари. Мария представя човешкото тяло като комин- щом се запуши от сажди, стаята се пълни с дим. Затова трябва да се изчисти.

„ Аз самата не ползвам химия. Вярвам на лекарите, когато няма магия. Но когато има изкуствена болест от магия, не може да помогне. Помогнала съм на много хора, отписани, с оставащи три дена живот, а днес си копаят нивите. Трябвя да се обединим с лекарите.  Лекувам лекари също така. Не всички от тях отричат моите методи.”

„На 13.01.2001 г. спешно бях приета в болница със силна аритмия, която не подлежеше на обикновено лечение. В болницата се установи, че проблемът не е в сърцето, а в напреднал стадий на базедова болест. Незабавно ми назначиха лечение с метизол. Почувствах се по-добре чак в края на петия месец. Казвам по-добре в смисъл, че показателите на кръвта леко се промениха, по-близо до нормата. От многобройните лекарства получих глаукома. Очите ми изпъкнаха до неузнаваемост, приличах по-скоро на карикатура, отколкото на човек. Назначиха ми операция, която отказах, може би съм малко страхлива.
В началото на м.09.2003 г. моя приятелка ми разказа за Мария Асенова. Записах си час на 23.09.2003 г. дойдох не с недоверие, а с малко страх. Бях възхитена. Мария ми каза , че проблемите ми, т.е. болестта ми, е свързана с магия от близки роднини във връзка с наследство, за което аз дори бях  забравила. Прочете живота, характера ми и тези на сина и дъщеря ми, все едно че е живяла заедно с нас. Каза ми, че с меда и билките, които предлага, ще отшумят проблемите ми със здравето. Когато я попитах, трябва ли да продължа да приемам лекарства, тя се усмихна и ми каза „Ако можете заедно ги пийте.” Но следващия ден започнах да пия меда с билките – повече не ми се наложи да купувам лекарства.
През цялото това време ходих на периодични изследвания- на всеки два месеца. Нещата от месец на месец ставаха по-добре. Последните ми резултати са от 14.08.2004г. Няма и следа от базедовата ми болест, дори лекуващият ми лекар беше изненадан, че с „метизол” е успял да ме излекува. Наложи се, уважавайки труда и отличното му отношение към мен да му кажа истината за лечението ми. Реакцията му никак не беше лоша. Благодаря на Мария Асенова, че я има.
”  С уважение: Н.Н, София

„Идвала съм при Мария няколко пъти и винаги си отивам много доволна. Мога със сигурност да кажа, че помага винаги и на всекиго. Д-р Р. от Самоков ходеше на работа с две патерици. След магическо изчистване, което направи Мария, той хвърли патериците и сега вече е добре. Обръщам се към всички хора, които имат здравословни проблеми или магически замърсявания да посетят Мария Асенова. Бог да и помага на нея, а тя на нас.” Н. В., Самоков

 С ужас установих, че съпругът ми от 10 години живее с друга жена на семейни начала, т.е. тя му е била любовница. Не можех да повярвам, искаше ми се всичко това да бъде лъжа. Имам две вече големи и чудесни деца, а и ние вече не сме на години. Мятах се като риба на сухо. Не можех да спя,бях много зле с щитовидната жлеза, имах възпален панкреас, започнах да вдигам захар до 9. Съпругът ми отричаше, но виждах как тайно я търсеше по телефона и търсеше начин да я срещне в квартала, в който живеехме. Прочетох за госпожа Асенова във в. „Женско царство“. Гледах и едно предаване телевизията в „Искрено и лично“. Намерих я по телефона и октомври месец – след 10 месечно лутанев безтегловността, в която бях изпаднала / между впрочем бях станала 50 кг. тегло/ посетих г-жа Асенова. Още като влязох при нея почувствах някакво спокойствие / дотогава всичко в мен беше свито/, отпуснах се и разказах за какво идвам. Всичко казано от г-жа Асенова беше истина. С такава лекота тя виждаше всичко за мен, съпруга ми и децата. След гледането г-жа Асенова ми направи изчистване и защита. Прибрах се вкъщи. Бях като в някакъв водовъртеж. За 10 дни нещата се поизчистиха, поуспокоих се, започнах да се храня, да спя.И ето вече 5 месеца  от тогава се чувствам вече по-добре. Наддадох 5 кг. Съпругът ми си отвори очите и разбра, че жената, с която е бил, го е използвала единствено за пари.Започнах и медолечение. Благодарна съм много на г-жа Асенова за това, което направи за мен и моето семейство. Тя е един прекрасен човек, създаден да помага на хората. Л.П. Плевен

С ясновидката Мария Асенова можете да се свържете, като посетите официалния й сайт : www.mariaasenova. bg или да й звъннете на някой от  мобилни телефони: 0888220533, 0887566249.

Астролога, гадател и ясновидец Мария Асенова помага на стотици хора от години. Силата, която й е дадена е насочена към здравето, благополучието и късмета на всички, потърсили нейната помощ и съвети. Хората, на които е помогнала я наричат: Топ феномена на България, който никога не греши!

© 2020. Всички права запазени!